Interesse in een ligplaats in de jachthaven op Stadswerven?

Waar anders in Dordt beleeft u zó het water als hier, op het historische schiereiland Stadswerven? Misschien is dat wel de reden waarom u er nu woont of nog altijd met een schuin oog kijkt naar nieuwbouwprojecten zoals The Yard. Maar wist u dat u nóg meer plezier van al het water om u heen kunt beleven? Onderdeel van de plannen is ook de aanleg van een jachthaven aan het Wantij. Een betere uitvalsbasis om het waterrijke Nederland te gaan ontdekken dan deze is er niet!

De eerste opzet van de jachthaven is nu uitgewerkt. Daarom peilen we al in een vroeg stadium de mogelijke interesse voor een eigen ligplaats. Misschien is het iets voor u, wonen op Stadswerven met een eigen sloep, zeilboot of motorjacht voor de deur. Zo ja, dan kunt u uw interesse hier kenbaar maken.

En ook als u geen vaarliefhebber bent, voegt zo’n jachthaven toch iets extra toe aan uw woning of appartement op Stadswerven: de gezelligheid van boten die komen en gaan op een zonnige dag. Genoeg om naar uit te kijken als bewoner!

“Stadswerven, een transformatie naar uniek woongebied”

Contactpersonen Stadswerven

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio