Nog kavels vrij voor zelfbouw op Stadswerven

Geplaatst op 06-08-2015

Wonen aan het Wantij en de Merwede, met de historische binnenstad op loopafstand. Dat maakt wonen op Stadswerven zo bijzonder. Op deze bijzondere plek kunt u nu zelf uw woning (laten) bouwen.

Kavels aan de Merwedezijde
In juni is de gemeente begonnen met de uitgifte van zelfbouwgrond aan de Merwedezijde. Hier is keuze uit grond voor stadswoningen, geschakelde en zelfs enkele vrijstaande woningen in een hofje. Aan de Merwedezijde zijn nog twee kavels beschikbaar voor zelfbouwers die herenhuizen willen bouwen met vier woonlagen.

Haaks op de Merwede biedt de gemeente grond aan voor enkele rijwoningen. Zelfbouwers kunnen kiezen voor 2 of 3 bouwlagen mét kap of 3 tot 4 bouwlagen zonder.

Wantijzijde
Aan de Wantijzijde gaan de eerste zelfbouwers van Stadswerven in de tweede helft van dit jaar bouwen. Aan de Wantijzijde is nog één kavel te koop. Onlangs zijn in dit gebied de eerste woningen van ontwikkelaar OCW opgeleverd.

Kavelpaspoorten
Op www.dordtseruimte.nl zijn de zogenaamde kavelpaspoorten te vinden. Deze kavelpaspoorten vertellen per kavel wat er mogelijk is op die plek en wat de kavel kost. Op de website vindt u ook informatie over hoe u een kavel kunt reserveren en een serie veel gestelde vragen over zelfbouw en de zelfbouwlocaties.

  • Nog kavels vrij voor zelfbouw op Stadswerven

“Tot zover het gewone wonen, hier is Stadswerven”

Contactpersonen Stadswerven

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio